KARYA EMAS WARGA JATIPURO

JATIPURO – KARANGANYAR (PRAPATAN KABANG)
Voc : Brotoseno                                             Cipt. : Brotoseno

*
Swara angin wengi, jangkrik ngerik sing ngancani
Aku lungguh dewe, kepengen nglalekne kowe
Neng prapatan Kabang, mbiyen kowe sing tak sayang
Kowe sing tak gadhang, tak jak urip bebrayan

**
Kudu metu ngendi, ben aku ra pethuk kowe
Kudu mlaku nyandi, ben ra krungu suarane
Lara ati iki, uwes ra ana tambane
Wong sing tak tresnani, banget nggone nyepelekne
Prapatan Kabanggg…….

***
Neng Jatipuro, mbiyen wong loro Prasetyo
Mbangun bale wismo, sineksen Damar Sasongko…..
Kae Putera Mulya, dek s’mono melu nyekseni
Jebule tresnamu, seje lambe bedo ati….

Aku ngerti dewe, kowe nggandeng priyo seje
Neng Tawangmangu, gawe gelo atikuuu….

Kembali ke **

Instrumen lanjut ***

Jatipuro Karanganyar
Nadyan gelo, aku sabar
Jatipuro Karanganyar
Aduh simbok, anakmu atine ambyaarrr

 

Untuk melihat video klip Lagu Jatipuro Karanganyar klik disini

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *